TomWild+.jpg
TomRustig+.jpg

Nood aan heldere communicatie?

 

Met meer dan vijfentwintig jaar ervaring heb ik de grafische mogelijkheden en toepassingen de afgelopen jaren exponentieel zien toenemen. Gaandeweg kreeg ik ook een klaardere kijk op hoe men een gedegen huisstijl creëert en toepast. Herkenbaarheid is nu eenmaal het codewoord als men een zaak of productengamma wil uitbouwen. De eerste steen bij dit alles is een krachtig en helder logo dat vervolgens toegepast wordt op alle afgeleiden, van naamkaart tot briefhoofd, van prijslijst tot advertentie. Maar ook corporate beelden, bedrijfsfilms of 'social media'-toepassingen dienen dezelfde sfeer en kwaliteit uit te stralen.

 

Ziet u voor zichzelf niet langer het bos door de bomen? Ook toe aan een update of restyling van uw bestaande communicatiemiddelen? Aarzel niet om mij te contacteren, want los van allerhande hoogdravende marketingstrategieën of -theorieën, zetten we samen de eerste stap naar een betere visuele communicatie.

 
OptichienLogo.jpg

Logo Optichien

16/05/2018

Omdat humor onontbeerlijk is, leek Optichien een frivole uitspatting die vroeg om een passend logo. De kinderbrillencollectie van Optiek Pieters weet zowel jong als oud te prikkelen.

Coureur Café

13/02/2018

Coureur Café is de jaarlijkse fietsrally van de Scouts Harelbeke. Samen met andere 'papa' Wim Opbrouck, dit jaar een treffend affichebeeld gemaakt.

CoureurCafe2018.jpg
DelabieMovieBeeld.jpg

Weverij Delabie

20/12/2017

Als een van de drie overblijvende weverijen in de wereld die deze techniek nog gebruiken, staat weverij Delabie aan de top van exclusieve meubelstoffen in de wereld.

Paul Lietaer

16/11/2017

Al jaren bekoort hij de rallyliefhebber langs Vlaamse wegen, maar in 2018 lanceert hij ook een digitaal charmeoffensief. Paul Lietaer is niet voor niks een levende rallylegende.
Ik werk met plezier mee aan deze opmerkelijke onderneming met ondermeer een nieuwe website.

PaulLietaerLogoTheBest.jpg
PreviewStonelab.jpg

Stonelab

27/04/2017

Een verhelderend introductiefilmpje voor de lancering van het Stonelab van natuursteengroothandel Beltrami uit Harelbeke.

Energielab

07/03/2017

De aankleding van het Energielab van Ecodomo is het bewijs dat een sterk logo de basis vormt van een gedegen huisstijl.

Energielab-002.jpg
E3-2017-Web.jpg

Record Bank E3 Harelbeke

02/03/2017

Voor het zesde opeenvolgende jaar werk mogen maken van het bannerbeeld van deze West-Vlaamse semi-wielerklassieker in samenwerking met de collega's van CDeSign.

Ecodomo campagnebeeld

11/01/2017

Met de klimaatopwarming in het achterhoofd en de stijgende energieprijzen, is een weldoordacht energiegebruik meer en meer een belangrijke bekommernis in ieder huishouden. Maar waarin investeer ik best? Zonnepanelen, een warmtepomp… of toch maar een zonneboiler?
Ecodomo uit Stasegem helpt je op weg, van advies tot installatie. Een gepast campagnebeeld kon niet uitblijven.

EcodomoCampagne01.jpg