Bedrijfspresentatie Tegelcenter Vanhulle

24/06/2022

Tegelcenter Vanhulle in Zulte is 'the place to be' als je op zoek bent naar vloer- en wandbelkleding. In opdracht van Dennis Graphics werd een fijne presentatievideo gefilmd en gemonteerd waarin de brede waaier aan producten uitgebreid aan bod komt.

E3-2022-Presentatie

22/02/2022

Elk jaar opnieuw betekent de presentatie van de banner voor de wielerwedstrijd E3 Saxo Bank Classic de start van de wielerkoorts in Vlaanderen. Ook  dit jaar is het niet anders.

De passie voor natuursteen

10/06/2021

Bedrijfspresentatie voor Bemarmi, groothandel in natuursteen uit Harelbeke. Tekst, video, voice-over, montage, mastering, … alles in eigen beheer. Alleen de droneshots werden uitbesteed. Steeds een uitdaging om al mijn creativiteit te bundelen tot een gebald eindresultaat.

Garage Vienne: the Carwash-movie

07/09/2016

INMIDDELS MEER DAN DRIE MILJOEN VIEWS… een voltreffer! Voor de promotie van hun nieuwe Carwash werd een ludiek filmpje gemaakt voor Garage Vienne uit Deerlijk. Via sociale media werd het al snel talloze keren gedeeld. Of hoe een goed idee niet altijd superduur hoeft te zijn. Ook de bijhorende muziek is trouwens van mijn hand.