De passie voor natuursteen

10/06/2021

Bedrijfspresentatie voor Bemarmi, groothandel in natuursteen uit Harelbeke. Tekst, video, voice-over, montage, mastering, … alles in eigen beheer. Alleen de droneshots werden uitbesteed. Steeds een uitdaging om al mijn creativiteit te bundelen tot een gebald eindresultaat.

Beltrami Stonelab

21/04/2017

In het Stonelab van Beltrami wordt natuursteen bewerkt volgens de specifieke eisen van iedere klant. Zowel qua afwerking als formaten zorgt het geavanceerde machinepark voor het perfecte maatwerk. Voor gebruik op ondermeer de sociale media werd een kort en verhelderend introductiefilmpje gelanceerd.

Bannercampagne Record Bank E3 Harelbeke

02/03/2017

TV-spot voor de Record Bank E3 Harelbeke als verlengstuk van de jaar na jaar geroemde bannercampagne. Was het fotograferen van de kleine al een hele onderneming, dan speelde ik voor de TV-spot op veilig door het animeren van enkele stills.

Garage Vienne: the Carwash-movie

07/09/2016

INMIDDELS MEER DAN DRIE MILJOEN VIEWS… een voltreffer! Voor de promotie van hun nieuwe Carwash werd een ludiek filmpje gemaakt voor Garage Vienne uit Deerlijk. Via sociale media werd het al snel talloze keren gedeeld. Of hoe een goed idee niet altijd superduur hoeft te zijn. Ook de bijhorende muziek is trouwens van mijn hand.

Bannercampagne Record Bank E3 Harelbeke

20/02/2016

Ook dit jaar, samen met de collega's van CDeSign, werk mogen maken van de bannercampagne voor de Record Bank E3 Harelbeke.
Naast de fotografie, verzorgde ik ook de radio- en TV-spot. Altijd leuk om buiten de lijntjes te kleuren.

Productvideo met 3D-toepassing

20/06/2015

Voor Vitavera, een product op basis van de Acai Bes werd een productvideo gemaakt met 3D-animatie, ter promotie via het web, social media en op digitale displays bij de deelnemende apothekers.